jenni vartiainen missä muruseni on sanat Viikonlopun menot

kalender 2016 ausdrucken österreich

Ikävä kotiäitiaikaa

dj hoàng touliver facebook Hirmuisen mukava viikonloppu takana ja arkinen viikko edessä. Viime viikonloppu vietettiin perheen kanssa laatuaikaa muutama yö Saimaan kylpylässä, mikä on meidän perheen suosikkipaikkoja kanssa rentoiluun. Sinne on niin helppoa lähteä, kun koirat voi ottaa mukaan ja automatka taittuu suht kohtuullisessa ajassa. Välillä tulee ihan ikävä kotiäitiaikaa, jolloin tällainen yhdessäolo oli ihan arkista. Nyt pitää lähteä pois kotoa, että ollaan kaikki yhdessä kun kaikilla on niin paljon menoja kaupungissa.

torstenssonsgatan 42 borås

billige flüge deutschland  

Kiireistä niin kuin kaikilla

yüksel urcan otomotiv ankara Syksy on ollut sellaista haipakkaa, että välillä en usko joulun tuloon. Pelottaa, että miten ihmeessä saan kaiken työn tehtyä, mikä pitää olla silloin valmista sillä deadlineja on ihan mahdoton määrä. Ensi vuodesta tulee erilainen, kun kursseja ei ole enää näin paljon mutta juuri nyt elämä on aikamoista sinnittelyä päivästä toiseen kun omaksuttavaa tietoa on niin paljon. Käyn siis todella montaa kurssia nyt yhtäaikaa ja se ottaa veronsa. Siksikin tuo reissu oli ihana kun saatiin olla lasten kanssa ja perheenä yhdessä muutama päivä niin, että kenelläkään ei ollut pakollista menoa.

maréchal pétain bataille verdun

Annaan muutto lähestyy

mahalaukun tähystys valmistautuminen Odotan innolla joulukuuta siksi, että kuun alkupuolella blogini siirtyy hedelmien syönti dieetillä (anna.fi/toobigtobeme). Aion antaa Annassa sanaa sille, mikä on tällä alustalla jäänyt vähemmälle ja toivon, että tulette sinne mukaan. Olen kaivannut muutosta ja siksi tämä tuntuu todella hyvältä. Minua haastateltiin myös Anna-lehteen ja se juttu ilmestyy viikolla 49, jolloin olen Viikon Anna.

henkilökohtainen avustaja hakemuslomake Tällä viikolla on tulossa postaus yhdestä itselleni tärkeästä asiasta ja siitä lisää pian. Aihe liittyy siis lapsiin ja heidän omaishoitajuuteen <3

Anna

ángela molina fotos

4 vastausta artikkeliin “Viikonlopun menot”

  1. hakija på svenska Sain tukea täältä kun pudotin painoa ja nyt kun maailmani musertui kuopukseni saadessa diagnoosin erityisyydestä, niin hain jälleen tukea täältä. Annoit teksteissäsi lohtua, että vaikka lapsi olisikin erityistä tukea tarvitseva voi silti elää niinkin normaalisti kuin te ja elämässä voi silti olla muutakin eikä elämä päätykään siihen vaikka sai jotain muuta kuin ”tilasi”. Odotan mielenkiinnolla omaishoitajuusjuttua. <3

Vastaa

sessak bazar seinävalaisin bollnäs bil blocket Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty vauvan kätkytkuoleman syyt selviämässä *

saako lentokoneeseen viedä omia eväitä

zedd clarity lyrics übersetzung

football hainaut résultats

tourist info wien albertinaplatz öffnungszeiten

istanbul istanbul bilim üniversitesi