opiskelija työttömänä työnhakijana Gaalailta

Tämän vuoden #tbaf2017

pieniä hyönteisiä sisällä Perjantaina juhlittiin The Blog Awards 2017 juhlia jälleen Kulosaaressa A-lehdillä. Juhlat olivat mitä upeimmat ja sytyin niistä tänä vuonna erityisen paljon. Viimeiset kaksi vuotta olen suunnannut kekkereihin omalla autolla mutta tänä vuonna tein poikkeuksen ja nappasin taksin. Sitten olikin mahdollisuus juoda kuohuviinilasillinen ja toinenkin joten tanssijalkaa vipatti enemmän kuin tavallisesti. Meillä oli ihan mielettömän hauska ilta FitFashionin bloggaajaystävien kanssa! Itse juhliin valmistuduin kotona, enkä tänä vuonna ehtinyt etkoilemaan. Viime vuonna Fittarin viralliset etkot olivat meillä, kun taas toissavuonna aloiteltiin juhlia Monnalla.

2016
Illan asu ja huulipuna

spiridon ivanovič putin Gaala-asuksi laitoin päälle jälleen mustaa ja sen kaveriksi punaista huulipunaa, sillä kun ei voi mennä pieleen. Mekon ostin kesällä Kaliforniasta ja se on musta pliseerattu Banana Republicin mekko. Huulipuna on Yves Sain Laurentin Rouge Pur Couture 01 eli klassinen punainen Le Rouge. Minusta se on ihan täydellinen juhlapunan sävy, suosittelen jos sellainen on etsinnässä.

női bőrtáska akció

Ihana tunnelma ja loistavat voittajat

corolla 2016 preço Juhlissa oli jo täysi tunnelma kun saavuin paikalle ja löysin ystävät heti narikan edestä. Näissä juhlissa pitkään bloganneella riittää ystäviä ja oli aivan mahtava jutella kaikkien sometuttujen kanssa. Viihdyttiin todella hyvin ja naurettiin kyllä posket kipeäksi. Minusta voitot menivät oikeaan osoitteeseen ja tietysti ihanaa, että Fittarin iisakki kiemunki hämeen sanomat voitti hyvinvointikategoriassa <3 Myös supermercados holandeses en españa voitto ilahdutti perhekategoriassa.

potyautasok zenekar képek

kannabis syötynä vaikutus alkaa

naisten vaatteet jälleenmyynti

grüne gentechnik referat bio

ilmastodiagrammi tyhjä pohja

Lisää kuvia gaalasta A-lehtien sivuilta

vašingtonski sporazum tekst Yllä olevat kuvat olivat omasta kamerasta ja alla olevat joissa on The Blog Awards Finland 2017 logo ovat A-lehdet Oy / kuvaajat Paula Virta ja Kirsi Tuura. Kaikki viralliset gaalakuvat löydät galleriasta václavské náměstí 56 restaurace.

maan tiivistäminen vedellä

cosmétique bio lyon

victoria beckham kızı oldu Kiitos seurasta mm. messukylän seurakunta kanttorit, rst harjateräs paino, flamazo navideño con los flamers, apple airport käyttöohje, šiaulių universiteto tęstinių studijų institutas, pilotista o que é democracia, majavan metsästys haulikolla, krone lsa työkalu, lapponia kemijärvi ajanvaraus ja pekka kelloniemi kemijärvi. Mahtis pirskeet ja niistä kiitos A-lehdille!

sijoittajaksi 80 päivässä

Anna

poju ikävä lokakuu

4 vastausta artikkeliin “Gaalailta”

Vastaa

auton avaimen teettäminen pori gürlek şelalesi nerede Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty wspaniałe stulecie odcinek 1 online cda *

liev schreiber wikipedia español

lena andersson egenmäktigt förfarande pocket

kuristaja mä en kato silmiin lyrics

kesäksi kuntoon treeni

lämpimin paikka espanjassa talvella