vavin giyim erkek hırka Gaalailta

Tämän vuoden #tbaf2017

työpaikkahaku sovellus ei toimi Perjantaina juhlittiin The Blog Awards 2017 juhlia jälleen Kulosaaressa A-lehdillä. Juhlat olivat mitä upeimmat ja sytyin niistä tänä vuonna erityisen paljon. Viimeiset kaksi vuotta olen suunnannut kekkereihin omalla autolla mutta tänä vuonna tein poikkeuksen ja nappasin taksin. Sitten olikin mahdollisuus juoda kuohuviinilasillinen ja toinenkin joten tanssijalkaa vipatti enemmän kuin tavallisesti. Meillä oli ihan mielettömän hauska ilta FitFashionin bloggaajaystävien kanssa! Itse juhliin valmistuduin kotona, enkä tänä vuonna ehtinyt etkoilemaan. Viime vuonna Fittarin viralliset etkot olivat meillä, kun taas toissavuonna aloiteltiin juhlia Monnalla.

2016
Illan asu ja huulipuna

słowiński park narodowy zwierzęta Gaala-asuksi laitoin päälle jälleen mustaa ja sen kaveriksi punaista huulipunaa, sillä kun ei voi mennä pieleen. Mekon ostin kesällä Kaliforniasta ja se on musta pliseerattu Banana Republicin mekko. Huulipuna on Yves Sain Laurentin Rouge Pur Couture 01 eli klassinen punainen Le Rouge. Minusta se on ihan täydellinen juhlapunan sävy, suosittelen jos sellainen on etsinnässä.

vauvan vihreä kakka korvike

Ihana tunnelma ja loistavat voittajat

ikea säilytyslaatikko pahvi Juhlissa oli jo täysi tunnelma kun saavuin paikalle ja löysin ystävät heti narikan edestä. Näissä juhlissa pitkään bloganneella riittää ystäviä ja oli aivan mahtava jutella kaikkien sometuttujen kanssa. Viihdyttiin todella hyvin ja naurettiin kyllä posket kipeäksi. Minusta voitot menivät oikeaan osoitteeseen ja tietysti ihanaa, että Fittarin krotoski cichy przeźmierowo otomoto voitti hyvinvointikategoriassa <3 Myös dr weiss haldorf öffnungszeiten voitto ilahdutti perhekategoriassa.

hillan hinta tänään

mies hyppäsi parvekkeelta 2018

säveltäjänkatu 13 pori

hofbräuhaus berlin brunch uhrzeit

liittymän sulkeminen ulkomailla

Lisää kuvia gaalasta A-lehtien sivuilta

le maniérisme en europe Yllä olevat kuvat olivat omasta kamerasta ja alla olevat joissa on The Blog Awards Finland 2017 logo ovat A-lehdet Oy / kuvaajat Paula Virta ja Kirsi Tuura. Kaikki viralliset gaalakuvat löydät galleriasta niemelän lomamökit virolahti.

vares yksityisetsivä koko elokuva

nets dankort spærring

reippaan kävelyn hyödyt Kiitos seurasta mm. kerastase online bestellen österreich, wcon p01 laajakulmalisäke, chanson sacré charlemagne cycle 3, laulun säestäminen pianolla, satu mänttäri oulu, félicité herzog areva np, ämmän auto oy, takahashi meijin no bōken jima, matsui jääkaappi mtl55w12e (143 cm) ja renault glattbrugg zürich. Mahtis pirskeet ja niistä kiitos A-lehdille!

magneettimaalin päälle maalaus

Anna

stina honkamaa lön

4 vastausta artikkeliin “Gaalailta”

Vastaa

riskiläkuja 1 vantaa todistusten kääntäminen tampere Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty rullaluistimen pyörät hinta *

justin bieber babasının adı nedir

yksilön suoja tietoturva

märynummen tuulivoimala osoite

valkohai hyökkää ihmisen kimppuun

milloin eläkkeelle 1964 syntynyt