missão portas abertas china Kahvia, kavereita ja viikonloppulehti

lännen nopein mies lyrics

dr makowski łucka Kaivelin tänään kameran pitkästä aikaa laatikosta ja latasin sen tyhjentyneen akun. Huomaan että arkeni on muuttunut vuosien takaiseen, enkä pakkaakaan kameraa mukaan enää joka paikkaan. Oli vuosia kun kuljin kamera kaulassa ihan joka päivä ja blogi päivittyi aina iltaisin. Nykyään rojahdan sänkyyn niin että päivän kuvasaalis on joko nolla tai sitten lapset ovat leikkineet puhelimellani ja siellä on kuvia pienistä varpaista, lattioista, seinistä tai jostain muusta yhtä hauskasta. Se, että en kuvaakaan jokaista ateriaani tai liikettäni on ollut oikeastaan aika vapauttavaa ottaen huomioon sen, että blogi on ollut iso osa arkeani jo pian kuusi vuotta! Sillä tavalla ymmärrän itseäni, että olen tarvinut taukoa.

siskolle syntymäpäivä lahja

jääkiekon tv lähetykset Kuvilla tai ilman, on elämäni noudattanut aikalailla samanlaista kaavaa jo pitkään. Pienimmät lapset ovat eskarissa ja päiväkodissa arkisin kun esikoiseni on koulussa. Viikonloppuna tehdään asioita enemmän yhdessä ja nautitaan siitä, että ei ole menoa minnekään. Laitan kahvin tippumaan, haen viikonlopun hesarin postilaatikosta ja keittelen aamupuuroa koko poppoolle. Sen päälle tulee yleensä minun itse tekemää mansikkahilloa tai sulatan kylkeen pussillisen marjoja.

tähystyksen hinta yksityisellä

lotta axelsson borlänge

edulliset polkupyörät netistä

hiuksiin jätettävä hoitoaine paras Nyt viikonloppuna kahvittelin kesällä naapuriin rakentaneen rouvan kanssa ja huomattiinkin että meillä oli kymmeniä yhteisiä tuttuja ja ystäviä. Meillä on myös nuorimmat lapset samassa päiväkotiryhmässä :) Täällä on ollut kyllä ihan superhelppo viihtyä kun naapuriin on rakentanut ja muuttanut niin paljon mukavia ihmisiä. Tuntuu, että olen saanut viimeisen parin vuoden aikana todella paljon uusia ystäviä ja se on kyllä ihana tunne. Olen nimittäin välillä kärsinytkin siitä, että en oikein helposti löydä kavereita. Tänne pientaloalueelle muutto on tuonut kuitenkin paljon uusia ihmisiä elämääni, joista olen löytänyt samanhenkistä seuraa ja uusia ystäviä.

emile ou de l'éducation livre 4

jak správně rýsovat svaly PÄIVÄN ASU:

ilyas yalçıntaş içimdeki duman dinle youtube Shaali: Marimekko

kalevala koru hopea sydän Paita: sofijah förlåt så mycket lyrics (*saatu) Tuote on osa LindexPink mallistoa, josta 10 % lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen.

puhevammaisten tulkkikoulutus jyväskylä Leggingsit: Vimma

rörvik camping onsala Kengät: Esmara by Heidi Klum

asunnon myyjän vastuu kodinkoneista  

tvättmaskin citronsyra hur mycket

diakoniaopisto avoimet työpaikat Hiusprojektista voisin kirjoittaa ihan omankin postauksen mutta kuten kuvista näkyy niin kävin niitä viikko takaperin leikkauttamassa taas tauon jälkeen. Nyt latvassa on enää 0-10cm värjättyä hiusta riippuen paikasta. Niskasta kasvavat ovat jo kokonaan omaa väriä mutta noissa pisimmissä hiuksissa jotka alkavat otsalta tai keskeltä päätä, jäi vielä jokunen sentti sellaista joka ei ole kokonaan omaa väriä. En lähtenyt kasvattamaan omaa väriä mitenkään suurella paatoksella mutta loppujen lopuksi projekti imaisi minut mukaansa niin, että päätin tehdä sen loppuun asti. Uskoisin, että seuraavan kampaajakäynnin jälkeen ollaan sitten täysin luomu sävyn suhteen. Se tuntuu aika kivalta, vähän niin kuin olisi lapsi jälleen kun olen värjännyt hiuksia 15-vuotiaasta saakka!

schnurrbart graz öffnungszeiten

Anna

lennot helsinki kööpenhamina sas

2 vastausta artikkeliin “Kahvia, kavereita ja viikonloppulehti”

    • dr prohaska marburg öffnungszeiten Kiva kuulla! Asutaan omakotitaloalueella joka on ihan kerrostalojen ”keskellä”! Tuossa kuvassa näkyy kolmikerroksinen kerrostalo joka on ihan meidän lähellä. Se ei ole ihan meitä vastapäätä kuitenkaan sillä tuossa on yksi pientalotontti mihin vielä rakennetaan, jossa on nuo puut. Kuvan oikeassa reunassa pilkottaakin sen rivin seuraavan talon tuija-aitaa ja nurmikkoa joten tuohonkin kohdalle tulee vielä väliin yksi talo, näin ollen kerrostalo ei ole meidän naapuri :D

Vastaa

bastoche un long dimanche de fiançailles värisilmä tapetit ornament Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty škoda transportation plzen *

akateemiset työpaikat turku

on tähti taas syttynyt

kakas tanya súr

suurimmat metsänomistajat suomessa

hunajapaahdetut pähkinät resepti