tekken dövüş filmi full izle Kandin arvosanat tuli

hétköznapi hősök punnany massif dalszöveg

miksi saksat yhdistyivät Kotona ollaan <3 Meillä oli ihana reissu mutta kotiintulo on yhtälailla ihanaa. On mahtavaa päästä omaan sänkyyn ja keitellä kahvia kotikeittiössä, muistellen mitä kaikkea reissussa nähtiin. Kirjoitan vielä reissusta jonkun postauksen, mutta nyt haluan nauttia hetkestä täällä. Meillä on muutenkin rytmi ihan sekaisin ja sen vuoksi päivät ovat olleet pitkiä. Lapset heräävät aamulla 3.30 ja kukkuvat koko yön, nukahtaen sitten ihan liian aikaisin yöunille. Rytmiä on ollut vaikea kääntää kolmen kanssa kun aina joku nukahtaa väärän aikaan, että päästäisi oikeampaan aikaan unille mutta eiköhän tämä tästä.

milloin kouluun flunssan jälkeen

juliet jonesin sydän biisit Huomasin weboodista, että kandidaatintutkielman opintopisteet ja arvosanat olivat tulleet. Sain työstä kolmosen (=hyvä) ja se on nyt tosiaan hyväksytysti läpi. Toivoin itse nelosta (=kiitettävä) työstä mutta tuohon nyt ei voi enää vaikuttaa. En ole vielä saanut arvointilomaketta, että mikä työssä oli hyvää, mitä kehitettävää siinä oli jne. Ehkä tarkempi arviointi sitten avaa tuota ja osaan tehdä gradun paremmin :) Tärkeintä on kuitenkin, että työ on tehty ja pääsen jatkamaan maisteriopintoja.

andino gastrobar málaga

pisara 4 tehtäviä Olen kovasti suunnitellut syksyä ja tehnyt hopsia loppuopinnoille. Tein nyt päätöksen, että en lähde ainakaan vielä talvilukukaudeksi Wieniin, mikä olisi alkanut jo lokakuussa. Saan tehtyä Suomessa meidän syyslukukauden aikana lähes kaikki pakolliset kurssit loppuun maisteriopinnoista, joten lähtö olisi sitten helmikuussa. Silloin Wienissä alkaa kesälukukausi, mikä kestää sinne kesäkuun loppuun saakka. Kiitos kaikille opiskelijavaihtoon kommentoineille postauksessa asunnon myynti itse netissä. Sain kommenteista paljon innostusta hoitaa asiaa eteenpäin ja kyllä se vaihtoon lähtö on nyt suunnitelmissa ihan tosissaan :)

skistar åre webbkamera

erika brännström stockholm Pääsikö joku opiskelemaan ensi syksynä? Korkeakoulujen opiskelijavalintojen tulokset ovat varmaan jo kaikille tulleet? Toivottavasti moni hakenut sai iloisia uutisia :)

partille kommun vattenavläsning Minä olen pää pilvissä opintojen suhteen. Tuntuu tosi hyvältä, että kaikki loksahtaa kohdilleen ja on edennyt niin hyvin. Siskonihan tekee post-doc tutkimusta Stanfordissa (lääketieteen ala) ja hänen kanssaan keskustelu vahvisti varovaisia toiveitani jatko-opinnoista. Juteltiin pitkään siitä miten hänen polkunsa meni ja sisko antoi hyviä neuvoja minulle. Nyt kuitenkin pienin askelin ensin maisteriksi. Sitten voi miettiä, että jos gradusta saa hyvän arvosanan, niin voisi hakea jatko-opiskelijaksi.

Anna

kunnallisten asiakirjojen säilytysajat henkilöstö

9 vastausta artikkeliin “Kandin arvosanat tuli”

 1. reittihaku oulu jyväskylä Hurjasti onnea opintojen etenemisestä!!!
  Olen iloinen puolestasi =) ihan mahtia ollut seurata,että pystyy sitä yhdistämään perhe-elämän ja opinnotkin, kun tahtoa riittää.
  Vaikka itsellä ihan eri elämäntilanne,ei lapsia ja 20v hoitoalalla riitti ja hyppäsin siitä nykyään niin hulluksi menneestä touhusta pois enkä tod tiedä mitä nyt alkaisin tekemään,kouluun vai jotain muuta duunia etsimään…niin tämä sinun tsemppisi kannustaa itseänikin,kyllä ne asiat järjestyy.
  Ihanaa kesää teidän perheelle!!!

  • vaalit 2015 kaikkien ehdokkaiden äänet Kiitos Aba! Hyvä päätös, jos töissä tympäännytti. Nyt vain pohtimaan mitä seuraavaksi haluat :) Toivottavasti löydät sen! Ihanaa kesää myös sinulle <3

 2. kobierzyce wrocław pks Paljon onnea kandista!!! Mä ihan kieli pitkällä odotan sun vaihtoa. Se on varmasti upea kokemus. Meidänkin perheen haaveena on asua vielä ulkomailla joko opiskellen tai töitä tehden :)
  Sain juuri toissa päivänä tietää että pääsin tekemään YAMK maisteria. Tutkinto tehdään töiden ohessa joten edessä on varmasti raskas mutta ah niin antoisa aika. En malta odottaa! Mä jo katselin netistä reppuja ja penaaleja :D
  Ihanaa kesää koko teidän poppoolle!

  • mielenterveydestä kertovat elokuvat Onneksi olkoon! Hienoa :) Toi on ihan parasta päästä ostamaan kyniä ja kumeja innoissaan. Oon ihan samanlainen aina syksyisin, varsinkin silloin kun opinnot alkoivat.

   schuback parfümerie bremerhaven Kiva kun odotatte jo mitä Wien tuo blogiin. Se on varmasti jännää täälläkin puolella kun tulee uudesta paikasta juttua.

 3. söndagen efter nyår predikan Onnea! Tiedät että tuo kolmonen on perheen keskeltä ihan tasossa. Hyvin suoritettu.

  tummat silmänympärykset keskustelu Näyttät kauniilta, raikkaalta. Saanko kysyä mistä nuo farkut?

  • intramuskuläre injektion musculus gluteus maximus Hah, niinhän se taitaa olla! ;) Pitää olla siis tyytyväinen siihen.

   kesäajan opintotuen hakeminen Farkut ostin reissussa Walmartista.

 4. niinä aikoina kun minusta ei mitään kuulu Onnea ahkeroinnista ja ihanat vaatteet!! Kyllä se rytmi viikossa tasoittuu. Herättiin joulukuun reissun jälkeen 3 vuotiaan kanssa keittämään puuroa 4 aikaan, katottiin piirrettyjä ja 7.00 taas nukkumaan 😄
  Näytät niin säteilevältä ja onnelliselta!
  Ihanaa kesää!

  • yksityinen päiväkoti hinta kaarina Kiitos kivasta kommentista :) Kyllä tämä rytmi tosiaan pikkuhiljaa. Tänään herättiin viideltä eli vähitellen siirtyy pidempään. Jospa huomenna vasta seiskalta jne.

   rönnin lava majoitus Ihanaa kesää sulle takaisin! Me lähdetään nyt piipahtamaan mökillä pihahommissa.

 5. seltmann weiden werksverkauf öffnungszeiten Mahtavaa jos/kun lähdet vaihtoon, harvemmin ihmiset katuvat tehtyjä kuin tekemättömiä asioita!

Vastaa

pralka frania z wyżymaczką cena feline porta 21 märkäruoka Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty jaana raski ikä *

parning hund utan hängning

rivage définition juridique

marantz sr5012 käyttöohje

käytetyt toimistokalusteet joensuu

joulu kylpylässä 2015